Dele-cykler til Aalborg

 


Donkey cyklerne er monteret med smarte elektroniske låse og minder meget om de almindelige ringlåse, der sidder fastmonteret bag på cyklen. Låsen er styret af en controller, som Donkey Republic selv har udviklet. 

Sådan fungerer det:

Den fungerer på den måde, at den person, der vil bruge cyklen, booker cyklen igennem Donkey App´en, Cyklen kan findes og låses op, så mange gange, man ønsker igennem app´en. Når man har cyklet rundt og er færdig med at bruge cyklen, skal cyklen stilles retur til den hub, man fandt cyklen ved og trykke ”End rental” – Herefter er cyklen låst og en besked sendes via bluetooth til telefonen, om at man har låst cyklen og tjekket ud. Bluetoth giver også mulighed for turister, som måske ikke har adgang til internettet, når de bevæger sig rundt i Aalborg, da cyklen låses og åbnes igennem telefonens bluetoth.

Forskellige HUB Lokationer

Der vil i første omgang være Donkey hubs tilknyttet hoteller herunder bla. First Hotel ved Havnen i Aalborg og Cabinn ved Friis. Ideen er at Donkey cyklerne skal være på alle hoteller, campus områder og andre lokationer såsom; Nytorv, Banegården, Havnen etc.

 

Lancering

De første 20 cykler  er kommet på gaden i August dag og skal køres som test pilot frem til November 2016, hvorefter konceptet bliver rullet ud med min. 100 cykler fra Maj 2017.

For mere information, kan I kontakte Kenneth Pinsker, Partner og Salgschef i BikeMedia på kp@bikemedia.dk

Find os på:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du altid opdateret med det nyeste fra BikeMedia.